Dua Per Ndihme Nga Allahu

Qendra Fetare Islame nje faqe per shqipetaret vellezerit dhe motrat musliman te cilet i perkasin rrugen e Allahu (e. Rudina Dembacaj: “Se kush më ka akuzuar, dua të gjej akuzuesin për ca gjëra. Mos e haroni Allahun librin e shenjt Kuranin edhe fejen me te bukur Islamin. Pershendetje! Ju lutem kerkojm ndihme urrgjente per Ledion Fana 7 vjecar. Mos u thello shume ne mendime dhe supozime! 16. Njeriu duhet të përkujton, në momentin e ndodhisë së këtyre shenjave, dobësinë e tij, paaftësinë, përulësinë përpara Allahut dhe nevojën e tij për Të, kështu që ai i kthehet Allahut, të Lartësuar, me lutje dhe përulësi, dhe me shpresë se Allahu do të ngre këtë shqetësim të madh nga populli. Ai tha se ndodhet në qiell të hapur në mes të luginës dhe se nuk ka se ku të shkojë. Allahu është i dijshëm për çdo send. E Dua Allahun. 5 metra nuk të bëjnë gjë ty zonja Drita. Ai kërkon ndihmë për të motrën që është e sëmurë. Pejgamberi, -sal-Allahu alejhi ve selem-!, thotë: “Me të vërtetë Zoti i juaj i Gjallë, Fisnik, turpërohet kur robi i Tij i ngre duart lartë e t’ia kthen bosh. Ai ka vdekur më datën 17 korrik 2019 në ora 08. kisha pas deshirrrr ket nat met taku. Politika, ekonomia, kultura e sporti vijnë më së shpejti te ju nëpërmjet portalit koha. Gruaja e vuan këtë problem që në adoleshencë, ku gjoksi nuk ndalet së rrituri. Kështu pas futjes në ndihmë të arbitrimit, tashmë teknologjia do të vijë në ndihmë edhe për trajnerët. O Allah! Kërkoj prej Teje mëshirën që ma drejton zemrën, që ma rregullon problemin, që ma zgjidh të pazgjidhurën, që ma kthen të humburën, që më lartëson atë që kam, që ma pastron veprën, që më dikton urtësinë, që më kthen atë që dua, që më shpëton nga çdo e keqe. Lutje për shërim, të marra nga Kurani Famëlartë, Profeti Muhammed s. Profeti (Paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi të!) e ka cilësuar atë si shtyllë të Islamit, siç është transmetuar në hadithin e Muadh bin Xhebelit (Allahu qoftë i kënaqur prej tij!). Florent Hoxha (20) nga fshati Krajkove, Gllogovc (Kosove), student i Mjekesise, eshte diagnostifikuar me Leukemi Akute (Leucameia Acuta), dhe per shkak te natyres se semundjes, i duhet trajtim urgjent jashte vendit. Këta lënë të kuptohet se shyqyr që kemi këtë që vishet alla frënga, që flet për atdheun, që është shqiptar për shqiptarët, që nuk thotë allahu po thotë zoti, e që distancohet nga Islami radikal. com bashkon shqiptarët nga Kosova me ata në Zvicër, Gjermani dhe Shqipëri, Maqedoni me ata në Londër. Z'dua ta di se cila je, kjo zemër për ty po rreh,. Ndjej një dhimbje kaq të madhe në gjoks saqë po të mundesha do e kisha nxjerr zemrën nga vendi që të mos kem më. Ndoshta nga boshtet e tyre Allahu do të krijon pasardhës që do ta adhurojnë vetëm Allahun, dhe kjo ndodhi. Me pak varferi ,me pak semundje ,me pak grindje , vrasje ,hatermbetje xhelozi e cmire. s një shëmbëlltyrë të mirë. Sikur cilësitë e tij Allahu t'i ketë krijuar në një kohë, pastaj t'i ketë varur ato, në mënyrë që gjatë jetës dhe si-pas nevojave të caktuara t'i ketë marrë nga koha dhe ta ketë stoli-sur të Dërguarin e Vet. Ajo së fundi ka publikuar këngën më të re të titulluar “IDGAF”, e cila është shikuar mbi 52. Transmetohet nga Ibn Abasi,- Allahu qoftë i kënaqur me të, se Muhamedi salallahu alejhi ue selem ka thënë: Kush përkujdeset per një jetim në mesin e muslimanëve dhe e afron të hajë ushqim dhe të pijë me të, Allahu do ta vulosë(siguroj) hyrjen e tij në Xhenet, nëse ai nuk e vepron ndonjë mëkat i cili nuk falet(Psh- shirku etj). Allahu (subhanehu ue teala) thotë në Kur'an: "Me perkujtoni mua me adhurim, Une ju perkujtoj juve me shperblim, me falenderoni dhe mos me mohoni" (El-Bekare: 152). Bëhu I durueshëm dhe kërko ndihmë me përmendjen e Allahut dhe me dua. Jeta është bërë më e vështirë për një të ri nga një fshat i Kuçovës. Allahu i Lartësuar thotë: "Vetëm Ty të adhurojmë dhe vetëm Ty të mbështetemi e të kërkojmë ndihmë (kudo, në çdo kohë e për çdo gjë). LEXO: Komentet dhe linqet që nuk kanë të bëjnë me postimin aktual dhe ato me fotografi të pahijshme fshihen me automatizëm!. Kush e thotë këtë dua katër herë, Allahu do ta shpëtojë atë ditë nga Zjarri. /IndeksOnline/. com Ekipi i DuaPune. [Kuran 33:41] Hadith: I Dërguari i Allahut, Muhammedi, paqja dhe bekimi i Allahut qofshin mbi të, ka thënë: “Shembulli i atij që e përmend Allahun dhe atij që nuk e përmend Atë është sikurse shembulli i të gjallit dhe të vdekurit”. tha se te të mëvonshmit, i dërguari do të vijë prej bijve të Persisë. Selam alejkum vllazer e motra allahu na shbreblevt me te mira ne ket jet edhe ,ne ahiret. 2 milionë herë në YouTube. Mos harroni se kënga e Bondit nga Madonna (e vitit 2002, Die Another Day) është shumë e mirë. Prej asaj dite ajo rri e mbyllur në shtëpi dhe kërkon ndihmë. të mohojë diçka nga Emrat dhe Cilësitë. "Allahu im, une te lus per te miren per te cilen te ka lutur Pejgamberi Yt, Muhammedi s. duhet kuptuar dhe duhet persiatur mirë për çdo përmbajtje të tyre dhe kështu nga të dyja anët: duke iu lutur Zotit dhe duke persiatur lidhur me përmbajtjen e këtyre fjalëve të lartësuara dhe duke rregulluar jetën e vet në bazë të kërkesave të tyre, për të pasur dobi nga ajo. Islam do te thote: besimi ne nje Zot dhe nenshtrim ndaj Tij; te besuarit ne urdherat e Zotit dhe ne porosite e Profetit Muhamed a. Fizikisht ajo i mungon familjes që prej kësaj dite […]. Dëshira ime është që kjo faqe t'ju shërbejë fëmijëve dhe prindërve të rinj që kërkojnë materiale për fëmijët e tyre. com për të regjistruar CV-në time dhe për të aplikuar për punë në seksionin e Web / Soft. Valentina: Zonja Eni unë dua që të hiqet vlerësimi i shtëpisë 4 milionë lekë të vjetra. Unë e shoh këtë platformë si një mundësi për dicka më të mirë, një hapje e dyerve, një mënyrë për të arritur qëllimet që kam në jetë. Fizikisht ajo i mungon familjes që prej kësaj dite […]. Veç një gjë po ta them, një thenie popullore, fjaltë e hallkut dhe birat e gardhit nuk mbyllen asnjehere. Sepse kanë thënë akuzohet Rudina Dembacaj për kshu kshu kshu. Lutje për shërim, të marra nga Kurani Famëlartë, Profeti Muhammed s. " [El-Fatiha:5] I Dërguari i Allahut (Paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të) thotë: "Nëse kërkon diçka, kërkoje prej Allahut e nëse kërkon ndihmë, kërko prej Allahut. shkoi, qëndronte larg kroit dhe po përcillte se çfarë do të ndodhë atje. 5 metra nuk të bëjnë gjë ty zonja Drita. ) ka dëgjuar një njeri duke thënë: “O Allah, të lutem ma mundëso që të dëshmoj se nuk meriton të adhurohet kush tjetër veç Teje. [3] Duke komentuar ajetin El-Xhuma 62:4, i Dërguari i Allahut s. , 40 vjeç, banues në Durrës, i cili u dërgua për ndihmë mjeksore në Spital. Nuk do ta çoj çunin në shkollë, se nuk kam lekë për librat. Allahu i Lartësuar thotë: "(Përkujtoni!) Kur ju kërkuat ndihmë te Zoti juaj e Ai iu përgjigj juve. Thotë Allahu xh. Namazi i istihares është për diçka të dyshimtë dhe që je i lëkundur në të, por nëse je i sigurtë, nuk falet namazi i istihares. Karriera e saj muzikore filloi në moshën 14 vjeçare, kur filloi të publikonte kenge cover nga artistë të tjerë në YouTube. „T´i shohësh kufomat kështu me fytyra të shkatërruara, që si duket janë bërë nga armët që janë mbajtur afër kokave të tyre, t´i shohësh 15 në një gropë, dhe në një mënyrë të ekzekutuar, mendoj se më nevojiten disa minuta para se të përcaktohem se çka dua të them“, pohoi z. Nga ky hadith shohim se shumë rrallë, thuajse kurrë nuk ka ndodhur që Pejgamberi i Zotit të ngrihet nga ndonjë mexhlis e që para kësaj të mos lexojë duanë. “ Ky është një version i shkurtër i lutjeve të cilat janë përmendur në Kuranin Fisnik, të cilit nuk i vje e kota as nga para e as mbrapa. Dhikri (përmendja e Allahut) Dua nga Kurani i Shenjte. Me duar të lagura përshkohet koka. Islami është një fe mëshire. Pejgamberi, sal-allahu alejhi ue selem, me një hadith që e përcjell Ebu Hurejra, Allahu qoftë i kënaqur nga ai, thotë: “Veprat dhe gjurmët e mira që i takon besimtari pas vdekjes së tij janë: dija që ia ka mësuar dikujt dhe e ka shpërndarë, pastaj fëmijën e mirë që e ka lanë dhe bën dua për të, pastaj musafin që ia ka. Cegran i Gostivarit. Tai patinka 1 329 žmonėms · 4 kalba apie tai. Nga Ebu Hurejra - Allahu qoftë i kënaqur me të - vjen, nga Profeti - lavdërimi dhe paqja e Allahut qoftë mbi të -: "Kush bën tesbih (thotë subhan Allah-i … Lexo me shume Lëvizje te postimet. Dëshmoj se nuk meriton të adhurohet me të drejtë askush pos Allahut si dhe dëshmoj se Muhammedi është rob dhe i dërguar i Tij, salavatet dhe selamet qofshin mbi të, mbi familjen dhe shokët e tij. O Zot im, kërkoj ndihmën Tënde nga dituria, nga ajo që nuk ka farë dobie, nga zemra që nuk është e devotshme, nga duaja dhe lutja që nuk kanë përgjigje, nga shpirti i pangopur dhe nga këto katër gjërat së bashku! All-llahummagfirli xhiddi ve hezli ve hatai ve amdi, ve kul-lu dhalike indi. Harun Brahimi një vjeçar vuan nga një sëmundje e rrallë gjenetike e quajtur ‘Hipotoni’, që ndryshe njihet edhe si fëmijët me SMA. Vrasja në Kavajë, flet kunata e viktimës: U shokuam, lajmin për Dritanin e morëm vesh nga televizionet Aktualitet ‘Bledi të ngrihet në detyrë’, Marsida Qatja në versionin ‘Xhisiela’: Viktima më dhunonte, se denoncova se e kisha shok. O Allah! Kërkoj prej Teje mëshirën që ma drejton zemrën, që ma rregullon problemin, që ma zgjidh të pazgjidhurën, që ma kthen të humburën, që më lartëson atë që kam, që ma pastron veprën, që më dikton urtësinë, që më kthen atë që dua, që më shpëton nga çdo e keqe. E gjendur në një situatë monstruoze, ku vetë prindërit i dorëzonin fëmijët e tyre, Kristina zgjedh t'i shpëtoj jetën të bijës, duke i kërkuar ndihmë mikes së saj Rakelës, e cila sapo ka ardhur nga Amerika me të atin, një mjek. " Ky është një version i shkurtër i lutjeve të cilat janë përmendur në Kuranin Fisnik, të cilit nuk i vje e kota as nga para e as mbrapa. Vëlla, Allahu të dhëntë të mira dhe të mundësoftë në bindjen ndaj Tij, e mësove tashmë se çfarë nate është kjo natë, kështu që ngjalle atë me adhurim dhe largim nga gruaja (nga marrëdhëniet intime) dhe urdhëro familjen tënde për këtë. Allahu i Madhërishëm i tha: "O Musa, shko te kroi (burimi i ujit) dhe vetëm përcjell se çfarë do të ndodh atje!" Dhe Musai a. Sepse, Allahu më ka furnizuar në këtë vit me shumë dele dhe i jam zotuar Zotit se nëse më jep dele shumë në këtë vit, i pari i cili vjen të blej dele në treg, do të ja jap falas dhe dhuratë, dhe ky ishte fati i juaj. Lejohet ngritja e duarve për dua, pas faljes së namazit të istihares. Shtoji adhurimet në të. Sa Komente Bohen Te Dua Allah ??? [01/25/14] Allahu na ndihmoftë, Allahu na shtoftë dijen. Samiti radiallahu anhu tregon se kur vinte muaji Ramazan, i Dërguari i Allahut salallahu alejhi ve selem na mësonte këtë lutje: Allahumme sel-limni min Ramedane, ve sel-lim Ramedane li, ve tesel-lemhu minni mutekabbelen (O Allahu im!. sh do tu thote: Ngrihuni dhe nisuni drejt nderimit qe kam pergatitur per ju dhe merrni cfare te deshironi! Ata do te mberrijne ne nje treg te rrethuar nga meleke, ne te cilin gjendet gjithcka qe syri nuk e ka pare, qe veshi nuk e ka degjuar dhe qe nuk i ka shkuar as neper zemer ndokujt. Nje dua per te gjitha problemet thuaje 3 here - Duration: 7:37. dua AG u themelua me seli në World Trade Center, Zyrih (Zvicër) me një investim fillestar prej gati 92. Allahu i dëgjon të gjithadhe i di të gjitha. Kini kujdes për detyrat që Allahu xh. Full text of "Dua Përmbledhëse Nga Kur'ani Dhe Sunneti" See other formats përmbledltëse itga itt* atti dhe utttteii Dua nga Kur'ani 1. Allahu e ruajt dhe i dhasht dije të dobishme. Rrugα e Allαhut është e gjatë, e ne ecim në të sikurse breshkα, nuk është. Allahu i Lartësuar thotë: "(Përkujtoni!) Kur ju kërkuat ndihmë te Zoti juaj e Ai iu përgjigj juve. “Është një moment pikëllimi për muzikën dhe është e tmerrshme që fansat e muzikës janë shënjestruar në një mënyrë të tillë”. Ditën e sotme ka reaguar edhe hoxha Shefqet Krasniqi i cili i ka dërguar një mesazh Gjikos ku i shkruan: "Selajm Alekum vlla i dashur. Dikë që kërkon zgjidhjen e një problemi e jo rrugën për të ikur nga to. Nga Gjergj Erebara Kuvendi i Shqipërisë pritet të fillojë të martën shqyrtimin e projektligjeve kontroverse të njohura si “paketa anti-shpifje”, për të cilat organizatat vendase dhe ato ndërkombëtare të lirisë së shprehjes kanë paralajmëruar se rrezikojnë ta kthejnë Shqipërinë nga një vend me demokraci hibride, në një vend jodemokratik. Dua është një ndër yjet e muzikës botërore që është rritur dhe ka zhvilluar karrierën e saj në Londër, prandaj po jep mbështetje për këtë rast. I ati, Afrim Berisha, nuk ka kaluar ditë pa e kërkuar. Çmimi të jetë i arsyeshëm dhe pagesen do mundohem tua paguaj të gjithë menjëher jo me këste. Islam do te thote: besimi ne nje Zot dhe nenshtrim ndaj Tij; te besuarit ne urdherat e Zotit dhe ne porosite e Profetit Muhamed a. Teoria e tij thoshte se gjitha lëndët përbëhen nga atome, dhe atomet as nuk mund të krijohen as të shkatërrohen. _____ _____ Më fal një buzqeshje zemrën mos ma lëndo, më thuaj dhe njëherë të dua dhe fort më përqafo. Në këtë ditë, për këngëtaren nuk kanë munguar as dhuratat, i dashuri i saj, Anwar Hadid i dhuroi asaj gur të çmuar. Dua në profilin e saj në Instastory kishte publikuar një fotografi ku bën thirrje tek njerëzit që gjenden në atë zonë t’iu ndihmojnë njerëzve dhe familjarëve të tyre, transmeton Gazeta Express. Nga Ebu Hurejra - Allahu qoftë i kënaqur me të - vjen, nga Profeti - lavdërimi dhe paqja e Allahut qoftë mbi të -: "Kush bën tesbih (thotë subhan Allah-i … Lexo me shume Lëvizje te postimet. Lexo po ashtu: Rita përvjelë mëngët, ndihmon ish-fqinjët e prekur nga tragjedia në Londër (Foto). Download Dua Per Qetsim Videos - Dcyoutube Kjo Dua te jep gjithqka qe kerkon nga Allahu insha Allah: pin. com Ekipi i DuaPune. Profeti (Paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi të!) e ka cilësuar atë si shtyllë të Islamit, siç është transmetuar në hadithin e Muadh bin Xhebelit (Allahu qoftë i kënaqur prej tij!). Pas pak erdhi një ushtar me kalin e tij. Ashpërsia dhe neglizhenca: ((O Zoti im! Të lutem të më ruash nga pamundësia dhe nga përtesa, nga ashpërsia e zemrës dhe nga neglizhenca! Më ruaj o Zoti im nga varfëria dhe poshtërimi!. ai ËshtË ndihmËsi mË i madh 4. O Zot, luftoji magjistarët të cilët pengojnë nga rruga jote, i përgënjeshtrojnë të dërguarit e tu, nuk besojnë në premtimin tënd, i lëndojnë robërit e tu dhe i luftojnë njerëzit e tu të afërt, O Zot, përçaji fjalët e tyre, o Zot fut frikë në zemrat e tyre, o Zot dërgo mbi ta dënimin tënd, o Zot i vërtetë, O Zot, na ndihmo ne dhe mos ndihmo kundër nesh, o Zot bëj. Ai tha se ndodhet në qiell të hapur në mes të luginës dhe se nuk ka se ku të shkojë. Poashtu Zoti thotë në Kur'an: Dhe Zoti juaj thotë: Më thirrni mua, unë ju përgjigjem. Njeriu duhet të përkujton, në momentin e ndodhisë së këtyre shenjave, dobësinë e tij, paaftësinë, përulësinë përpara Allahut dhe nevojën e tij për Të, kështu që ai i kthehet Allahut, të Lartësuar, me lutje dhe përulësi, dhe me shpresë se Allahu do të ngre këtë shqetësim të madh nga populli. O Zot fali dhe meshiroj te vdekurit prej tyre. Atë që Allahu e udhëzon s’ka kush e largon nga udhëzimi, kurse atë që Allahu e lë në devijim s’ka kush e sjell në udhëzim. Ndihma për vëllaun musliman është shenjë e imanit të sinqert. Allahu na ruajte prej mashtrimeve te djallit - shejtanit ! E Vërteta O ju që besuat, kur bëhet thirrja për namaz, ditën e xhumasë, ecni shpejt për aty ku përmendet All-llahu (dëgjojeni hutben, faleni namazin), e lini sh*tblerjen, kjo është më e dobishme për ju nëse jeni që e dini. Po ashtu Allahu thotë: Sikur të mos ishte mirësia e Allahut ndaj jush dhe mëshira e Tij, askush nga ju nuk do të ishte pastruar kurrë (prej gjynaheve);Allahu pastron atë që dëshiron Vetë. Mendohet se qё nga krijimi i shoqёrise njerёzore nё botё kanё jetuar mbi 80 miliard njerёz. Sprova e magjisë mund t’i vijë çdokujt, nëse këtë e ka caktuar Allahu i Lartësuar. Gënjeshtra: Një foto nga NASA që paraqet hënën me një vijë në mes duke vërtetuar kështu faktin e çarjes së Hënës nga Muhamedi alejhis selam. Unë e shoh këtë platformë si një mundësi për dicka më të mirë, një hapje e dyerve, një mënyrë për të arritur qëllimet që kam në jetë. Ajet Kuranor: Allahu i Madhërishëm thotë: O besimtarë, përmendeni shpesh Allahun. Por ata tashmë janë ndarë nga jeta, dhe Brahushi jeton i vetëm në kushte të mjera në një ndërtesë në Lushnje. Kujtojmë Hadithin [Thënjen e Profetit (SAWS)], që thotë: "S'ka gjë më të dashur për Allahun (SWT) se sa një rob i cili i drejtohet Atij me Dua !". Emisioni investigativ italian “Le Iene” ka trajtuar mbrëmjen e kaluar një histori të një familje shqiptare. Per t’ju ardhur ne ndihme prinderve,ose thjeshte per ti dhene nje ide rreth emrit te femijes se tyre,u krijua ky sherbim. Vetëm Allahu e di sa e dua unë Atë E Martë, 3 Shtator 2019; 13:54 Derisa punoja si imam në xhaminë Sulltan Ahmed në Zenicë, mes gjithë atyre xhematlijve kisha edhe një xhemat të cilin e kisha edhe një shokë të mirë. Lexo këtë mesazhë që del nga shpirti im e në me do ruaje si kujtim Grise nëse s'më do, bëje cop e therime, po ta dish bashkë më të ke thyer zemrën time. sh do tu thote: Ngrihuni dhe nisuni drejt nderimit qe kam pergatitur per ju dhe merrni cfare te deshironi! Ata do te mberrijne ne nje treg te rrethuar nga meleke, ne te cilin gjendet gjithcka qe syri nuk e ka pare, qe veshi nuk e ka degjuar dhe qe nuk i ka shkuar as neper zemer ndokujt. Lutje tjera të dobishme: - O Allah na hap dyert e Mëshirës Tënde!. "Allahu im, une te lus per te miren per te cilen te ka lutur Pejgamberi Yt, Muhammedi s. Bëhem gogël mblidhem si lëmsh (nga frika, nga të ftohtët etj. Nga këto dhe ajetet tjera u kuptua se lutja dikënd tjetër pos Allahut, qoftë nga të vdekurit, drujtë apo puta është shirk i cili e kundërshton adhurimin, për shkak të cilit Allahu krijoi njerëzit dhe xhinnet, dërgoi profetët dhe zbriti librat që ta qartësojnë (adhurimin) dhe të thërrasin në të dhe ky është kuptimi i "La. Iu drejtova dhe i thashë: "O Zoti im, unë jam në Shtëpinë Tënde dhe askënd nuk e luta për ndihmë nga krijesat e Tua. com , Ndërsa këtu në Archive. Me pak varferi ,me pak semundje ,me pak grindje , vrasje ,hatermbetje xhelozi e cmire. E selamu Alejkum Haxhere, po Allahu apo i Derguari kur flet flet per gjinine mashkullore e ato fjale e perfshijne edhe femren pervec ne raste se vecohet fjalimi per gra ateher eshte special vetem per gra kurse ne pergjithesi kur flitet per gjinine mahkullore perfshihet aty edhe femra - nese te intereson me shum me shkruaj ne [email protected] Me të vërtetë Drita thotë përse nuk është martuar, por të bësh këtë pyetje sot nuk është e thjeshtë. Shumë nga shokët e mi vdiqën ose përfunduan në burg. Pastaj, tregoi se Allahu e ka bërë atë sprovë dhe provim për robërit dhe më pas ka urdhëruar që të bëhen shkaqet për ta shmangur rënien në fitnen e dunjasë. Harun Brahimi një vjeçar vuan nga një sëmundje e rrallë gjenetike e quajtur 'Hipotoni', që ndryshe njihet edhe si fëmijët me SMA. Tomorr Brahushi, është 44-vjeç. Allahu im, Ti je Ai qe ndihmon dhe vetem Ti je arrites i qellimeve tona. "Dua që publikisht t'i hedh poshtë të gjitha insinuatat se se Bellorusia pothuaj ka rënë në gjunjë që të lutë për diçka Kremlinin ", tha Lukashenka. ) ka dëgjuar një njeri duke thënë: “O Allah, të lutem ma mundëso që të dëshmoj se nuk meriton të adhurohet kush tjetër veç Teje. Prej javësh ai kishte sikletin e mungesës së të ardhurave për të blerë librat, ndërkohë që as familja nuk kishte mundësi ekonomike. të mira, dhe na shpëto nga ndëshkimi me Zjarr'. Një çift, e birësoi në Shtëpinë e Fëmijës së Vlorës vite më parë. "Para dy muajsh ka ikur jashtë shtetit. Islam Allahu do ti jep cfardo qe do ti kerkoj DUA per t'i plotesuar te gjitha endrrat dhe deshirat ne 7 dite Insha. Po të mos e kishte ndaluar Allahu vetëvrasjen do e kisha vrarë veten. tha se te të mëvonshmit, i dërguari do të vijë prej bijve të Persisë. " Gjersa po bisedonim, gruaja e tij nga kuzhina shtoi: "Kërkova nga Allahu që të na dërgojë engjëj dhe të na dalin në ndihmë… A jeni ju engjëll?", më pyeti gruaja e shtëpisë. Andaj shoqroe ate qe ndihme te kerkon. , nga ajo imanin, pra e ka urdhëruar me lënien e punës, e jo me lënien edhe te imanit. Allahu i Lartësuar thotë: "(Përkujtoni!) Kur ju kërkuat ndihmë te Zoti juaj e Ai iu përgjigj juve. Aq sa Allahu i Madhëruar, pranë fjalës "Bismilah", që është edhe kryetitull në Librin e Tij, ka vendosur edhe dy emrat e Tij të bukur, Rrahman dhe Rrahim, të cilët shprehin mëshirën e Tij të gjerë. Mirëpo, unë kam një problem: nuk e duroj dot hipokrizinë. Prej asaj dite ajo rri e mbyllur në shtëpi dhe kërkon ndihmë. “Fëmija para kësaj të voglës më vdiq nga kushtet, nga lagështia, u bllokua në frymëmarrje, pa mbushur 1 vjeç. TAROT Zbuloni misterin e letrave tarot. com për të regjistruar CV-në time dhe për të aplikuar për punë në seksionin e Web / Soft. Sepse, Allahu më ka furnizuar në këtë vit me shumë dele dhe i jam zotuar Zotit se nëse më jep dele shumë në këtë vit, i pari i cili vjen të blej dele në treg, do të ja jap falas dhe dhuratë, dhe ky ishte fati i juaj. Viti i mbrapshtë për shqiptarët e gjeti një adoleshente asokohe Eglantina Kembacin, një 18-vjeçare e cila sapo tërhoqi pasaportën në Tiranë, dëshira e saj ishte të largohej drejt Francës. Florent Hoxha (20) nga fshati Krajkove, Gllogovc (Kosove), student i Mjekesise, eshte diagnostifikuar me Leukemi Akute (Leucameia Acuta), dhe per shkak te natyres se semundjes, i duhet trajtim urgjent jashte vendit. “Tatuazh i tmerrshëm”, “definitivisht ke nevojë për ndihmë”, “ai e ka humbur mendjen” janë këto vetëm disa nga komentet e fansave të zhgënjyer. stina ime e preferuar eshte vera ne te cilen ngjyrat e jetes ndizen ne pafundesi. Edhe pse mendimi i Daltonit nuk ishte plotësisht i drejtë, ai ishte pikënisja e shumë shkencëtarëve. al/Përurimi i Hapësirës Zhvillimore në shkollën 9- vjeçare ” Demir Gashi” i financuar nga Bashkia Dibër, World Vision Albanian & Kosova. Forum-islamik. E lusim Allahu [aze ve xhel-le] që të na bëj prej atyre që ta dojmë Allahu më shumë se çdo gjë tjetër, të na i pranoj punët tona të mira, të na ruaj nga zjarri i Xhehennemit, të na mbroj nga cytjet e shejtanit të mallkuar, të na jep të mira në këtë dhe në botën tjetër. xh) dhe Muhamedit pengajmerit se ti. com bashkon shqiptarët nga Kosova me ata në Zvicër, Gjermani dhe Shqipëri, Maqedoni me ata në Londër. Kovac, populli e therrete patkojt kur ja gozhdon, kalin nuk e vret dhe nuk e lendon. Kë e udhëzon Allahu s'ka kush e lajthit dhe kë e largon nga rruga e vërtetë, s'ka kush e udhëzon. Dhe sigurisht, ne bashkojmë edhe komunitetet lokale. Ka nevojë për ndihmë: 7-vjeçari nga Drenasi vuan nga një sëmundje e rëndë 27 tetor 2019 - 22:01 Ledion Fana, 7 vjeçari nga komuna e Drenasit vuan nga një sëmundje e rëndë "Iga linear dematosis", e cila nuk ka shërim në Kosovë. Tommy Leitch nga Britania e Madhe me një gjendje të rrallë shtrohet në spital gjatë dimrit sepse i ftohti i shkakton alergji. Teksti është i disponueshëm nën licensën Creative Commons Attribution-ShareAlike; kushte shtesë mund të aplikohen. Kjo është sa i përket namazit të istiharës. Vërejtje: Kjo dua është më së miri të bëhet në origjinal arabisht, por nuk prish punë edhe nëse bëhet shqip, kur dihet fakti se kjo po bëhet pasi të dilet nga namazi duke dhënë selam. Mendohet se qё nga krijimi i shoqёrise njerёzore nё botё kanё jetuar mbi 80 miliard njerёz. Qofte kjo dite e madhe reflektim ndergjegjsim kthim e perulje tek i madhi zot. "o zot, me ruaj nga e keqja e keqbËrËsit me c'tË duash dhe si tË duash. com kerkoje qe te ndihmohet Erlinda e vogel , por per fatin e njejte si te Erlindes kerkoj nga besimtaret musliman qe te krijojne nje fond te perbashket per raste te ketilla. Kthimi i të drejtave deri të pronarët e tyre, nëse gjynahu ndërlidhet me të drejtat e bijve të Ademit. Flm per pergjigjet tuaja. xh) dhe Muhamedit pengajmerit se ti. Selam alejkum te nderuar vellezer dhe motra musliman Ju informoj se me tregoi nje moter muslimane per nje te afert te saj te moshes se re i cili duke lozur me shoket e vete demtohet rende ku pas nje semundje tashe e nje jave (perafersisht) ka rene ne gjendje KOME dhe kerkohet nga ju qe te beni dua per kete vella te ri musliman. APEL PËR NDIHMË! Luten të gjithë që ta ndihmojnë me aq sa kanë mundësi Jasinin 7 vjeçar që të shërohet nga epilepsia! Kontaktoni në numrin e familjarit të tij +389 71 506 471. stina ime e preferuar eshte vera ne te cilen ngjyrat e jetes ndizen ne pafundesi. Lutja për diçka të ndaluar apo për gjynah. 5 metra nuk të bëjnë gjë ty zonja Drita. Allahu e ruajt dhe i dhasht dije të dobishme. Dëshira ime është që kjo faqe t'ju shërbejë fëmijëve dhe prindërve të rinj që kërkojnë materiale për fëmijët e tyre. Ditën e sotme ka reaguar edhe hoxha Shefqet Krasniqi i cili i ka dërguar një mesazh Gjikos ku i shkruan: "Selajm Alekum vlla i dashur. Ajo ka rrëfyer përball gazetares Rudina Magjistari të kaluarën e saj, dhe luftën e madhe që po kalon me sëmundjen e rrallë Hemangioma (Haemangiona diffusa tegmenti abdominis et lumbalis per magna), një sëmundje të cilën vetëm 16 persona […]. Nuk i lutet (njeriu) Allahut s. Karriera e saj muzikore filloi në moshën 14 vjeçare, kur filloi të publikonte kenge cover nga artistë të tjerë në YouTube. Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit. Dua Lipa pranoi urim të veçantë nga Gigi Hadid. , e ka ngritur nga ajo namazin dhe agjërimin, por nuk lejohet të themi se e ka ngritur Allahu xh. Dua edhe une te jem si ti. O Zot im, kërkoj ndihmën Tënde nga dituria, nga ajo që nuk ka farë dobie, nga zemra që nuk është e devotshme, nga duaja dhe lutja që nuk kanë përgjigje, nga shpirti i pangopur dhe nga këto katër gjërat së bashku! All-llahummagfirli xhiddi ve hezli ve hatai ve amdi, ve kul-lu dhalike indi. Prill 2011. All-llahu xh. Zoti e kishte shkruar të jemi bashkë dhe pikë. - YouTube) Mundesuar Nga AGS_one[degjo. O Zot, luftoji magjistarët të cilët pengojnë nga rruga jote, i përgënjeshtrojnë të dërguarit e tu, nuk besojnë në premtimin tënd, i lëndojnë robërit e tu dhe i luftojnë njerëzit e tu të afërt, O Zot, përçaji fjalët e tyre, o Zot fut frikë në zemrat e tyre, o Zot dërgo mbi ta dënimin tënd, o Zot i vërtetë, O Zot, na ndihmo ne dhe mos ndihmo kundër nesh, o Zot bëj. E gjendur në një situatë monstruoze, ku vetë prindërit i dorëzonin fëmijët e tyre, Kristina zgjedh t'i shpëtoj jetën të bijës, duke i kërkuar ndihmë mikes së saj Rakelës, e cila sapo ka ardhur nga Amerika me të atin, një mjek. t per dicka, pos qe t'ia jep Allahu s. Allahu më ka ndihmuar sot me ty!” Kalorësi u përgjigj: “Unë jam një engjëll nga qielli i katërt. nuk di qfar te bej,dua ndihme nga ju. Kjo mund të jetë edhe sprovë nga Allahu xh. Edhe para ardhjes së Islamit, arabët kanë përdorë kalendarin hënor. edhe neseeeeeee e fundit det ishte per mu. Bëhu I durueshëm dhe kërko ndihmë me përmendjen e Allahut dhe me dua. O Zot fali dhe meshiroj te vdekurit prej tyre. Dua edhe une te jem si ti. Lutjet e Haxhit dhe Umrasë. , në natën e Israsë dhe Mi’raxhit, u ngrit gjer në Sidretu’l- Munteha (në pikën kulminante ku Allahu i Madhërishëm me fuqinë e Tij absolute deshi që të komunikonte me Pejgamberin e Tij. Kjo është shenjë se Allahu e ka privuar nga ndihma e Tij - Allahu na ruajtë. Disa nga ta kanë mbajtur pankarta me mbishkrimet "President Trump, të lutem shpëtoje Hong Kongun". Dua Lipa (lindur më 22 gusht 1995) është një këngëtare tekstshkruese\shqiptare, që jeton dhe vepron në Londër, Angli. Sot eshte nje dite e madhe per besimin Islam kudo ne bote ,ndaj dua te ndaj me ju kete dite te gezuar e lutem qe Allahu te begatoje sofren dhe zemren e cdo besimtari. “Tatuazh i tmerrshëm”, “definitivisht ke nevojë për ndihmë”, “ai e ka humbur mendjen” janë këto vetëm disa nga komentet e fansave të zhgënjyer. dhe Mesihu i Premtuar a. » — Romakëve 7:21. Protestuesit pro-demokracisë në Hong Kong janë duke kërkuar nga presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump për ndihmë derisa kanë marshuar afër konsultatës amerikane në qytet. Dua të zgjedhura, nga libri " Sëmundja dhe Ilaçi " Ibn Kajjim el Xheuzije 05. Këndim Kur'ani gjatë rrugës për në qytetin e Gjevgjelisë, në ndihmë refugjatëve Sirian - Kliko në linkun më poshtë: Hafëz Amir Isaki këndon Kur'an duke shkuar për në Gjevgjeli në ndihmë të refugjatëve Sirian Allahu e ruajt, ia shtoft dijen e hajritAllahu ia mundësoft t'i. Ndihma për vëllaun musliman është shenjë e imanit të sinqert. 16 986 pëlqime · 44 duke folur në lidhje me këtë. Duke u nisur nga popullariteti dhe profesionalizmi që duapune. Ne, myslimanët e kësaj kohe, që është e mbushur përplot sprova dhe intriga, duhet t'i kthehemi Kur'anit dhe traditës profetike dhe të edukohemi sipas programit të shpallur nga Allahu. “Sidoçoftë unë kam një kontratë me Santos dhe dua të qëndroj këtu. Kryerja e Namazit Shtylla më e rëndësishme pas dy dëshmive të Islamit është namazi. „T´i shohësh kufomat kështu me fytyra të shkatërruara, që si duket janë bërë nga armët që janë mbajtur afër kokave të tyre, t´i shohësh 15 në një gropë, dhe në një mënyrë të ekzekutuar, mendoj se më nevojiten disa minuta para se të përcaktohem se çka dua të them“, pohoi z. 30 Dua dhe Lutje te zgjedhura nga tradita Profetike ! nga Allahu per shkak se u spraps dhe u deshperua nga misioni i tij per ta udhezuar popullin e vet, andaj dhe. Burri nisi ta thoshte këtë dua dhe u shërua". “Tatuazh i tmerrshëm”, “definitivisht ke nevojë për ndihmë”, “ai e ka humbur mendjen” janë këto vetëm disa nga komentet e fansave të zhgënjyer. Kërkojmë mbrojtje nga Allahu prej të këqijave të vetvetes dhe të veprave tona. Pesë anëtarë të familjes Sadikaj, nga fshati Sopi i Suharekës, humbën jetën dje në një aksident trafiku. Burrave ju takon hise nga ajo që fituan ata dhe grave gjithashtu ju takon hise nga ajo që fituan ato. [1] Dashuria e Zotit dhe një lutje e Hazret Daudit. ” Ajo rrëfeu se më 4 shtator ai i kishte telefonuar për t’i treguar se do të kthehej në Turqi dhe se mund t’i telefononte sërish pas dy ditësh. "O Zot ç'më ka gjetur me këtë njeri!. Ka prej tyre qe shkojne ne vende te largeta per te thirrur tek Allahu,ndersa nuk e dine ate qe e kane permendur dijetaret ne menyre te detajizuar dhe ate qe e kane shpjeguar mbi çeshtjet e tekfirit,. Kush i thotë këto fjalë me besim dhe bindje, Allahu do ti gjej rrugëdalje dhe shpëtim. ai ËshtË ndihmËsi mË i madh 4. Mënyra më e thjeshtë për gjetjen e informacionit mbi vendet e lira të punës dhe mundësitë e trajnimit në Shqipëri Oferta punësimi në 65 qytete të Shqipërise, CV nga punëkërkues të interesuar, informacione të ndryshme, të gjitha këto në rrjetin kombëtar të punësimit. Kur i Dërguari i Allahu shtrihej në shtratin e tij për të fjetur, e vendoste dorën e djathtë nën anën e djathtë të kokës dhe fytyrës dhe thoshte: “Allahumme kini adhabeke jeume teb’athu ibadeke. Fallxhorja- Do të bëj një lutje, ta shoh njëherë, se ai është dhe tip serioz pak e shoh në bisht të syrit. Vajza- Unë mbarësi kam, unë dua thjeshtë të më bësh diçka, që ai të më afrohet, të më kushtojë vëmendje. «Kur dua të bëj atë që është e drejtë, ajo që është e keqe, është brenda meje. Pra, duhet të pohojmë atë emër apo cilësi që ka pohuar Allahu, duke u larguar nga shëmbëllimi dhe përngjasimi dhe nuk duhet të mohojmë apo shtrembërojmë ndonjë prej cilësive të Tij. All-llahu xh. Në atë moment nuk mbaj mend mirë, mbaj mend që e kisha në prehër dhe ma morën nga duart. 2019, në një objekt në rikonstruktim ka rënë nga lartësia shtetasi D. Dua Lipa rrëfen se si ishte tradhtuar në takimin e parë. Prill 2011. Dua të jem më afër Allahut, por nuk e di se si! Nëpër shumë takime dhe prezentime që mbaj, vëllezërit dhe motrat më pyesin edhe këtë: Dua të jem afër Allahut, por nuk e di se si; ose thjesht nuk kam fuqi ta bëj këtë. Dua në profilin e saj në Instastory kishte publikuar një fotografi ku bën thirrje tek njerëzit që gjenden në atë zonë t’iu ndihmojnë njerëzve dhe familjarëve të tyre, transmeton Gazeta Express. “Trilogjia gjermane”, që këto ditë u botua nga “Pena” e Prizrenit, promovohet nesër në Prishtinë, në orën 18, në ambientet e KultPlus. Allahu i Madhërishëm na ndihmoi dhe vërtet lutja u pranua. 83 i gjate , trup te rregullt dhe per momentin jetoj jashte, kerkoj te njihem me nje grua nga 35 deri ne 45 vjec te jete e gjate nga 168 deri 178 dhe te peshoje jo me teper se 60 kg, ta njohi "jeten" me nje fjale te jete classmbase mbas bjohjes lind "dicka" serioze mbase jam i ndare dhe jetoj vetem. Ndihem shume keq sdi sesi ta shpegoj ndihem Bosh sikur me gerryen dicka nga brenda sado mundohem te gjej dicka te gezohem te Leviz perpara sikur me ka mbeshtjell dicka. Allahu n ë shumë vende na urdhëron në dua dhe lutje. Ajo së fundi ka publikuar këngën më të re të titulluar “IDGAF”, e cila është shikuar mbi 52. Kë e udhëzon All-llahu s'ka kush e lajthit dhe kë e largon nga rruga e vërtetë, s'ka kush e udhëzon. Allahu e ruajt dhe i dhasht dije të dobishme. _____ _____ Më fal një buzqeshje zemrën mos ma lëndo, më thuaj dhe njëherë të dua dhe fort më përqafo. Vajza- Unë mbarësi kam, unë dua thjeshtë të më bësh diçka, që ai të më afrohet, të më kushtojë vëmendje. com kerkoje qe te ndihmohet Erlinda e vogel , por per fatin e njejte si te Erlindes kerkoj nga besimtaret musliman qe te krijojne nje fond te perbashket per raste te ketilla. Ajet Kuranor: Allahu i Madhërishëm thotë: O besimtarë, përmendeni shpesh Allahun. Download Dua Per Qetsim Videos - Dcyoutube Kjo Dua te jep gjithqka qe kerkon nga Allahu insha Allah: pin. Sa yje ka qielli sa krip ka deti co e me puth se nuk behet qameti. Nuk ka më të mirë se Ai që nuk ka nevojë për askënd, Ai që është i pasur, Ai (Allahu) që jep, Ai (Allahu) që kontrollon shpirtin e njeriut. 1-Mosha e rinisë së Enver Hoxhës edhe sot ka pikëpyetje të mëdha. Teoria e tij thoshte se gjitha lëndët përbëhen nga atome, dhe atomet as nuk mund të krijohen as të shkatërrohen. Të tillët do t'i mëshirojë All-llahu. O Allah më fal,nëse do,ose o Zot,më mëshiro,nëse do,por të bejë vendosmërisht,ngase Allahu nuk mund të udhërohet,”kur I lutemi Allahut,jeni të sigurt se do t’u përgjigjet me dijeni se Allahu nuk pranon dua nga një zemër indiferente dhe neglizhente!”. Ma bën jetën shtesë të çdo të mire dhe ma bën vdekjen rehati nga çdo e keqe. Komentimi nga Saad Qureshi FJALIA ''DHE DASHURIN E ATYRE QE TE DUAN TY'' Kjo fjali na tregon se inshallah me ndihmen e allahut e gjem nje bashkshort/e te sinqert e cila ka dashuri per. Historia Pejgamberve - Video Projekt me titrim në gjuhën Shqipe - Ligjërues shejh Nebijl El- Avedij -Allahu e ruajt- Ky video projekt është punuar nga Staffi i Botaislame. UNE JETOJ PER ALLAH, Kosovo. Allahu na ka lajmëruar se feja e pranuar te Ai është Islami dhe s’ka të dërguar që është dërguar tek populli i vet e të mos i ketë thirruar ata në njëshmërinë e Allahut. Këndim Kur'ani gjatë rrugës për në qytetin e Gjevgjelisë, në ndihmë refugjatëve Sirian - Kliko në linkun më poshtë: Hafëz Amir Isaki këndon Kur'an duke shkuar për në Gjevgjeli në ndihmë të refugjatëve Sirian Allahu e ruajt, ia shtoft dijen e hajritAllahu ia mundësoft t'i. Dua edhe une te jem si ti. Valentina: Zonja Eni unë dua që të hiqet vlerësimi i shtëpisë 4 milionë lekë të vjetra. Ai e do nje njeri per hir te Allahut dhe jo per ndonje arsye tjeter si ai qe i do profetet dhe te drejtit sepse ata bejne ato detyra qe i do Allahu, dhe jo per ndonje gje tjeter, atehere ai ka dashur vetem per hir te Allahut dhe. "Dua që publikisht t'i hedh poshtë të gjitha insinuatat se se Bellorusia pothuaj ka rënë në gjunjë që të lutë për diçka Kremlinin ", tha Lukashenka. Fati im personal e politik, asnjëherë nuk ka qenë më i mirë se fati i Kosovës. Kovac, populli e therrete patkojt kur ja gozhdon, kalin nuk e vret dhe nuk e lendon. Allahu më ka ndihmuar në çdo hap të jetës time vëlla… dhe besoj se edhe kësaj herë, Zoti do më ndihmoj për ty… për në të dy… Dua që t'ja dalësh vëlla… Të dua pafund vëlla, sepse je gjithçka që më ka mbetur në këtë jetë. “A të të njoftoj për fjalën më të dashur tek Allahu?” I thash: O i Dërguari i Allahut! Më njofto për fjalën më të Dashur tek Allahu? Tha: “Me të vërtetë fjala më e dashur tek Allahu është: SubhanAllahi ue bihamdiHi, (i Pastër është Allahu nga çdo mangësi dhe Atij i përket lavdërimi). (Ebu Daudi, Nesaiu dhe e ka saktësuar Ibën Hibbani). Islam Kjo Dua te jep gjithqka qe kerkon nga Allahu insha Allah Duaja per dashuri Ndegjoje kete qdo dite dhe allahu te ndihmon ta. Me qëllim që të hanë nga frutat e saj dhe nga ajo që e bëjnë me duart. Kush i thotë këto fjalë me besim dhe bindje, Allahu do ti gjej rrugëdalje dhe shpëtim. Fallxhorja- Do të bëj një lutje, ta shoh njëherë, se ai është dhe tip serioz pak e shoh në bisht të syrit. Mevlan Kurtishi, 21 vjeç, nga Shkupi, interpretuesi i ilahive dhe recitues i Kur’an-it u shpreh se dhurata më e madhe që ai mund t’i japë botës me praninë e tij, është që të paraqes tek ummeti i profetit Muhammed a. Me duar të lagura përshkohet koka. Jane me qindra cifte te reja shqiptaresh nga gjithe bota qe kontaktin e pare me njeri-tjetrin, shkendijen e pare te dashurise e kane ndezur ne faqet dhe sherbimet e Albasoul. Me të vërtetë Drita thotë përse nuk është martuar, por të bësh këtë pyetje sot nuk është e thjeshtë. Nëse jeni në zonë ju lutemi ndihmoni dhe dhuroni në këto pika ndihme. Këta lënë të kuptohet se shyqyr që kemi këtë që vishet alla frënga, që flet për atdheun, që është shqiptar për shqiptarët, që nuk thotë allahu po thotë zoti, e që distancohet nga Islami radikal. DUA DHE LUTJE. Gjithashtu, ndër duatë më me rëndësi të Pejgamberëve ishte edhe ajo që Allahu t'i fusë në grupin e robërve të Tij të mirë, ku njëri prej tyre Sulejmani alejhi selam e luti Allahun me këtë dua: "e me mëshirën Tënde më fut në mesin e robërve të Tu të mirë!" (Suretu Neml: 19). “O Zoti im! Më ruaj nga dënimi yt, ditën kur do të ringjallësh robët e Tu!”. 5 metra nuk të bëjnë gjë ty zonja Drita. Me pak varferi ,me pak semundje ,me pak grindje , vrasje ,hatermbetje xhelozi e cmire. Me transmetimet sahih kemi emërtimin mexhlis të ndejës dhe dhikrit në xhami pas kryerjes së namazit, që do të thotë se edhe ky mexhlis bënë pjesë nën këtë hadith. LEXO: Komentet dhe linqet që nuk kanë të bëjnë me postimin aktual dhe ato me fotografi të pahijshme fshihen me automatizëm!. Rudina Dembacaj: “Se kush më ka akuzuar, dua të gjej akuzuesin për ca gjëra. Ja se nga rrjedh “Et-tehijjatu…”, të cilin e këndojmë për çdo namaz… “Kur Pejgamberi i Allahut të Madhërishëm, Muhammedi s. A thua si është e mundur që hoxha te jëte ne fundin e xhahenemit?. 2007 ditë e shtune në ora 11. Nga Arben Cuko/ Lumi Gjanica, "lumi i vdekjes"! Organizimi, Kryesia Ekzekutive e LSI vendos koordinatorët për qarqet Tiranë, Durrës dhe Vlorë 11/06/2019 14:07. Nuk dua që ti të dish gjithçka në këtë botë. Edhe para ardhjes së Islamit, arabët kanë përdorë kalendarin hënor. Allahu im, mbështetem tek Ti nga dituria që s’jep dobi, nga zemra që s’dridhet, nga lutja e padëgjuar, nga vetja e pangopur, nga uria që është një shok i keq, nga tradhtia që është dekonspirues i keq, nga përtacia, nga frika, nga koprracia, nga plakja, nga ditët e fundit të jetës, nga intriga e Dexhalit, nga vuajtja e varrit. Te ndihmojme komunitetin ku jetojme. Me pak varferi ,me pak semundje ,me pak grindje , vrasje ,hatermbetje xhelozi e cmire. “Ne nuk kemi thënë eja merreni, pasi pacientes akoma nuk i është bërë konsulta” thotë mjekja. Lexo po ashtu: Rita përvjelë mëngët, ndihmon ish-fqinjët e prekur nga tragjedia në Londër (Foto). Teoria e tij thoshte se gjitha lëndët përbëhen nga atome, dhe atomet as nuk mund të krijohen as të shkatërrohen. Allahu na ka lajmëruar se feja e pranuar te Ai është Islami dhe s’ka të dërguar që është dërguar tek populli i vet e të mos i ketë thirruar ata në njëshmërinë e Allahut. Dua Lipa (lindur më 22 gusht 1995) është një këngëtare tekstshkruese\shqiptare, që jeton dhe vepron në Londër, Angli. Në atë moment nuk mbaj mend mirë, mbaj mend që e kisha në prehër dhe ma morën nga duart. Vetëm Allahu e di sa e dua unë Atë E Martë, 3 Shtator 2019; 13:54 Derisa punoja si imam në xhaminë Sulltan Ahmed në Zenicë, mes gjithë atyre xhematlijve kisha edhe një xhemat të cilin e kisha edhe një shokë të mirë. Kur u ndava nga burri shkova te mami me djalin por ajo me thot nuk pranoj te rris kopila ne shtepin time… November 5, 2019; Edhe pse e kam diqka te familjes nuk po mundem ta harroj, e dua shume por nuk me le… November 5, 2019; Prej qe u martu djali ma ka kthy shpinen, ma ka mar inati e me sy sdon me mpa… November 5, 2019. Shpeto dhe ke ndjese ndaj tyre,vendosi ata ne nje vend te mire. Opinioni juaj na ndihmon të përmirësojmë shërbimet tona. Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit. " Gjersa po bisedonim, gruaja e tij nga kuzhina shtoi: "Kërkova nga Allahu që të na dërgojë engjëj dhe të na dalin në ndihmë… A jeni ju engjëll?", më pyeti gruaja e shtëpisë. Kërkojmë mbrojtje nga Allahu prej të këqijave të vetvetes dhe të veprave tona. Kë e udhëzon All-llahu s'ka kush e lajthit dhe kë e largon nga rruga e vërtetë, s'ka kush e udhëzon. Pershendetje. com bashkon shqiptarët nga Kosova me ata në Zvicër, Gjermani dhe Shqipëri, Maqedoni me ata në Londër.